Nieuwsberichten

Het concert, georganiseerd door de Poortzangers in samenwerking met ’t Spoorkoor “Op Stoom” in Restaurant Schimmel, te Woudenberg, staat nu gepland op 12 maart 2022..

Mocht de betreffende datum voor de zoveelste  keer weer niet doorgaan als gevolg van overheids maatregelen, dan houden we u op de hoogte via de lokale media, Facebook en onze website www.depoortzangers.nl

De in 2021 gekochte entreebewijzen blijven zoals eerder geannonceerd weer geldig voor het komende concert.

 Link naar Spoorkoor "Op Stoom"

'Verbinding hopelijk voor langere tijd'

Mannenkoor de Poortzangers houdt op 7 september opnieuw een festival op het Poortplein in Woudenberg.
Na het succes van hun concert 'Beleef de jaren '60' hopen ze ook nu weer op veel belangstelling. Jan Veldhuizen: ,,Zonder sponsoring is zo'n groot evenement niet meer te realiseren. Ik had al langere tijd goede contacten met de RegioBank van Tekelenburg & Advocaat. Daarom heb ik hen als sponsor gevraagd. Daarmee wordt de naam van het festival dit jaar voor het eerst RegioBank-Poortzangersfestival. We hopen dat deze verbinding voor langere tijd is.''
 

Poortbikers gaan weer fietsen

poortbikers320Op dinsdagmiddag en donderdagmiddag gaan de Poortbikers uit Woudenberg of op de mountainbike of op de racefiets. Doorgaans rijden we dindsdags op de MTB en donderdgas op de racefiets.
In de winterdag wordt het te koud voor de racefiets en dus alleen op de MTB.
De Poortbikers zijn 60 plussers die recreatief iedere week 50-70 km in de regio rond Woudenberg gaan fietsen.
Er wordt gemiddeld niet harder gereden dan 25 km per uur. Verzamelen en vertrek om 13.00 bij het Cultuurhuis in de Dorpsstraat. Onderweg wordt nog gepauzeerd  om van een drankje te genieten.
Er is nog voldoende plek om je aan te melden. Een redelijke conditie, een goede MTB en/of racefiets en wat humor is voldoende. 
 
Informatie of aanmelden kan bij Hilbrecht Haan op 06-51368643 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
poortbikers350