Nieuwsberichten

Kaartverkoop optreden 13 maart, Boschzicht Scherpenzeel

Vrijdagavond 13 maart treden wij samen op met het Spoorkoor "Op Stoom" in Partycentrum Boschzicht, Burgemeester Royaardslaan 4 in Scherpenzeel.
Aanvang 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.
Kaartverkoop à € 7,50 p.p. vanaf 18 februari bij Primera in Scherpenzeel en van Lunteren Boek en Buro in Woudenberg.
Beide Woudenbergse koren beschikken over een veelzijdig Nederlandstalig repertoire met voor elk wat wils. 
Het belooft dus weer een gezellige meezing avond te worden.
Leden van de Poortzangers kunnen vanaf 13 februari kaarten kopen in de Harmonie.
 

Fiets ook eens mee met de "Poortbikers".

poortbikers320De Poortbikers uit Woudenberg zijn een klein groepje enthousiastelingen, die tweemaal per week samen een stukje recreatief fietsen.
 
De Poortbikers zijn 60-plussers die in de zomermaaanden iedere dinsdagmiddag en donderdagmiddag ongeveer 50 á 80 km in de regio rond Woudenberg gaan fietsen.
Starten doen we om 13.00 uur vanaf het Cultuurhuis in de Dorpsstraat in Woudenberg.
 
In de wintermaanden wordt er veelal op de mountainbike gereden op de fantastische paden, die inmidddels op de gehele Utrechtse Heuvelrug zijn aangelegd. Ook hier geldt dat we recreatief rijden en er geen wedstrijdje van maken.
Met de mountainbike wordt er een afstand van ongeveer 40 á 50 km gereden en er wordt gestart om 13.00 uur, doorgaans vanaf het parkeeerterrein op de JF Kennedylaan in Woudenberg.
 
Fiets gerust eens mee. Vooraf aaanmelden hoeft niet. Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Hilbrecht Haan, telefoon 06 51368643 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.