UITSTEL GEZAMENLIJK OPTREDEN POORTZANGERS EN SPOORKOOR “OP STOOM”

Het concert, georganiseerd door de Poortzangers in samenwerking met ’t Spoorkoor “Op Stoom”, dat gepland stond op 27 november wordt voor de tweede keer uitgesteld. Dit in verband met de overheidsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Betreffende een nieuwe datum, houden we u op de hoogte via de lokale media, Facebook en onze website www.depoortzangers.nl

De gekochte entreebewijzen blijven geldig voor dit nog te plannen optreden.

   

Video opname van het lied "Als de nacht verdwijnt" tijdens ons optreden in "De Witte Holevoet" te Scherpenzeel op Koningsdag 2017.

(Video opname: Yvonne van der Meer)

 

(Video opname: Yvonne van der Meer) 

Optreden in dorpshuis De Twee Marken in Maarn, samen met de Muzidima's met het nummer "Laat maar waaien, laat maar gaan".

Video opname van het lied "In de straten van Lissabon" tijdens ons optreden in "De Witte Holevoet" te Scherpenzeel op Koningsdag 2017.

Video opname van het lied "Het kleine café aan de haven" tijdens ons optreden in "De Witte Holevoet" te Scherpenzeel op Koningsdag 2017.

Video opname van het lied "Hello Mary Lou" tijdens ons optreden in "De Witte Holevoet" te Scherpenzeel op Koningsdag 2017.

Video opname van het lied "Bloody Mary" tijdens ons optreden in "De Witte Holevoet" te Scherpenzeel op Koningsdag 2017.